Voorlopig niet gepland...

Interesse? Mail me!


We experimenteren met verschillende muziekinstrumenten, naast ons eigen instrument en bouwen gaandeweg aan een aantal composities. We werken en componeren telkens volgens de mogelijkheden van elke muzikant.


Bespeel je al enkele jaren een instrument, wil je graag samenspelen met anderen en ben je ouder dan 12, dan is de Gruppo Musica iets voor jou.


Experimenteren met muziek en instrumenten, creëren van nieuwe muziek en een eigenzinnige interpretatie brengen van bekende nummers, gekoppeld aan het toewerken naar 1 of meerder optredens, zijn de ingrediënten waarop je kan bouwen aan je eigen muziek-plezier.


Een Gruppo Musica sessie....

is er voor alle soorten instrumenten (niet alleen gitaren). We spelen 2,5u per sessie mét muziek en proberen veel dingen uit, voor we naar een resultaat toewerken.


Elke muzikant(e) neemt deel aan het creatieproces.

Passie en plezier in wat we doen en hoe we het doen, staat voorop. We spelen bekende nummers en schrijven ook samen aan volledig nieuw werk.

Dat creatieproces ten volle meebeleven is de grootste verdienste van dit project. Daarnaast zorgen we ook voor een of meerdere optredens, maken we soms geluidsopnames van ons werk en/of maken we er een videofilmpje van.

Praktisch

Voor wie? Jongeren tussen 12 en 18 jaar


Wanneer: reeks van 4 zaterdagnamiddagen

2 wekelijks, van 15u tot 17u30u

zie kalender


Bijdrage: 125 euro (leerlingen

muzieklesstudio) / 145 euro (anderen),    

te betalen bij de start van de reeks


Betaal-info

Cash bij de eerste les of via onderstaande

rekening van de 3vleugel-leefacademie,

met vermelding: NAAM + Gruppo Musica


IBAN: BE28 7310 2605 8720

BIC: KREDBEBB


Inschrijven

via mail: info@jankoenders.be

tel: 0476/21 93 60 - geen SMS!