Gitaartraject CLUB

Heb je vrienden/leeftijdsgenoten, die ook gebeten zijn door de microbe van de muziek en het gitaarspelen onder de knie willen krijgen, dan is de Gitaarles-CLUB formule wat je nodig hebt.


Gitaar-leren-spelen krijgt een extra stimulans als je met meer bent. Door het wekelijkse ritme van deze 50 min.-durende gitaarles kunnen we de praktijk van het gitaarspelen intensief beoefenen.


Samen ga je makkelijker door de eerste moeilijkheden van vingers leren zetten, handen op z'n plaats houden, je gitaar goed vasthouden...  Met dit lessenpakket richt je je voornamelijk op akkoordenspel en ritme. Liedjes begeleiden is jouw focus. Je leert individueel zowel als samen muziekstukken vertolken. Vaak werken we samen aan één nummer; ieder heeft z’n eigen ‘huiswerk’.


Vertrekpunt is steeds jouw/jullie interesse in bepaalde muziekjes. Muziekstukken en songs die je zelf graag zou willen kunnen spelen maken het pas écht interessant om gitaar te oefenen.


Plezier én resultaat verzekerd!


> Wil je naast akkoorden-spelen, ook leren tokkelen en meer achtergrond over theorie en praktijk van het muziek-spelen, kijk dan bij de relax-, solo- of intense-formule.

Praktisch

Voor wie? iedereen, vanaf 12 jaar

Duur: lessen van 50 min, per 3 leerlingen.

Wanneer: januari - mei 2022

Bijdrage: 260 euro p.p. (13 lessen), te

betalen bij de start van de reeks


Maak een keuze

Maandagavond tussen 18u30 en 20u45

Dinsdagavond tussen 18u30 en 20u45

Woensdagavond tussen 17u45 en 20u

Zaterdagvoormiddag tussen 9u en 12u45


Betaal-info

Cash bij de eerste les of via onderstaande

rekening van de 3vleugel-leefacademie,

met vermelding: NAAM + Gitaartraject CLUB


IBAN: BE28 7310 2605 8720

BIC: KREDBEBB


Inschrijven

via mail: info@jankoenders.be of

tel: 0476/21 93 60 - geen SMS!